FAITHIFY

Forum Replies Created

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 128 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: 500 Posts Widget display at higher resolution #76019

    FAITHIFY
    Member

    Hi Alex, and thank you very much for looking into this!

    About the yourbrowser.is report: I’m sending the specs for my particular workstation, but just wanted to clarify that this isn’t a problem just with my personal setup, and of course we would like it to work on all of the common OSs/devices/browsers.

    Thanks again for your help,

    Patty Ayers
    Website Admin, FAITHIFY

    in reply to: 500 Posts Widget display at higher resolution #76004

    FAITHIFY
    Member

    Hello again IgnitionDeck Support,

    We’re still hoping for a solution to this 500 Theme widget issue. Might you be able to look into it? We have a paid support agreement with you.

    Thanks very much in advance.
    Patty Ayers
    Website Admin, FAITHIFY

    in reply to: Stripe restricting Crowdfunding sites! #75935

    FAITHIFY
    Member

    Commenting in order to receive updates

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72487

    FAITHIFY
    Member

    Hi-
    We have purchased some hours of priority support. Could this ticket please be moved over to that track because we really need to find a solution quickly and it seems like you may have identified that this is an issue within IDC, no?

    It’s not clear to me how we access that track of support, so forgive me if this isn’t the proper process to follow.

    Thank you so much for your help, Nathan, in figuring out what’s going on so far!

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72481

    FAITHIFY
    Member

    No failed log for token. That customer has a “200 OK” token created

    All 30 of the customers have tokens created. All 30 will not process at all and return invalid outgoing requests when I use the IDC Gateway to Stripe.

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72476

    FAITHIFY
    Member

    Hi Nathan
    Yes, I see a log for token creation for each of the 30 preauthorizations associated with this product.

    Is there any way to use the tokens now to create payments?

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72467

    FAITHIFY
    Member

    From Stripe support- they are telling me that I need to “create charges” for each of these customers with the missing information because the information needed is not being sent with the requests for payment

    My understanding of IDC is that the information is supposed to be handled by the plugin, so how can we get the missing customer and token info sent to Stripe correctly?

    As i mentioned, this processing has been delayed for over a month, so we are very eager to just find a way to get the preauthorizations processed.

    Any ideas for how to get the information in the right place – can I manually add customer or token info somewhere?

    thanks!

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72465

    FAITHIFY
    Member

    Do you mean in Stripe?

    I can look up the log in Stripe and find a customer creation and token log for each of the preauthorizations.

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72463

    FAITHIFY
    Member

    I just tried processing again to make sure:
    When I try to process the project through the IDC Gateway there is no reaction – no message – in the Process Preauthorizations screen.
    If I pull a report in IDC – the preorders remain “pre”

    The only way I know the preauthorizations were attempted is by looking in Logs in the Stripe account

    The product is assigned to this user in Crowdfunding product/Level connection and in User Management

    in reply to: Stripe "missing parameter" #72459

    FAITHIFY
    Member

    It’s happening when processing all the preorders for this project.

    I listed the plugin versions we are using:
    ID 1.2.41
    IDC 1.9.22
    IDCF 1.6.98
    Settlement 0.9.2

    in reply to: Double Dollar signs #71978

    FAITHIFY
    Member

    Updating the 500 theme to 1.6.5 seemed to fix the issue. Thank you for the update!

    in reply to: Double Dollar signs #71897

    FAITHIFY
    Member

    HI Nathan- yes, 500 Framework is updated to the latest version, 1.6.4.
    Right now (8:23 am ET) you can see that a campaign we launched today has one dollar sign, while all the others have two.

    Thanks for your help resolving this!

    in reply to: Double Dollar signs #71883

    FAITHIFY
    Member

    We use Settlement theme. We updated it (see above) Is there another part to update?

    in reply to: Double Dollar signs #71879

    FAITHIFY
    Member

    Nope- not in the product amount either. No dollar signs in any fields.

    Interestingly, when a new project launches, there is only one dollar sign…then after a while the site seems to add a second dollar sign to the new projects.

    The one I added yesterday and this morning started with one and now both have two dollar signs.

    Obviously, this is not a critical issue, but it looks sloppy, so we’d like to figure it out.

    Thanks!

    in reply to: Double Dollar signs #71858

    FAITHIFY
    Member

    No- no dollar signs in goal amount or level amounts

    in reply to: Double Dollar signs #71854

    FAITHIFY
    Member

    You you haven’t done customizations for us, and we aren’t running custom modules/plugins. We had so much trouble with our last site that we made a new version with no customizations at all.

    We launched a new project this morning and it does NOT have the double dollar signs. So at least the issue seems to be resolved going forward. It would be nice to get rid of the double dollar symbols on the other projects, though.

    in reply to: Double Dollar signs #71848

    FAITHIFY
    Member

    We have updated to the latest Settlement version and the issue of double dollar signs persists.

    in reply to: Changing Project Grid Widget #71795

    FAITHIFY
    Member

    Thanks!

    in reply to: Changing Project Grid Widget #71614

    FAITHIFY
    Member

    That’s how I understood it to work.

    Now back to my original question: I changed the code in the file as outlined in the original post so the widget now uses a WordPress category as a filter instead of the Project_Category. It works fine and does what we want.

    Q: Is there a way to achieve this change using a filter or hook rather than changing the theme file?

    Thanks!

    in reply to: Changing Project Grid Widget #71600

    FAITHIFY
    Member

    We set up a category “Zzzz stay on front page.” So those projects we wanted to display were given this as a 2nd Project Category (in addition to their usual category). When users edit their project and save it, only one Project Category is retained, and it’s the alphabetically the first of the two (i.e., if they have two categories — “Staffing” and “Zzzz stay on front page”, say — once they save it only “Staffing” will be retained.

    in reply to: Processing Pre-Orders #71309

    FAITHIFY
    Member

    Many thanks!!!

    in reply to: Processing Pre-Orders #71297

    FAITHIFY
    Member

    I’ve just sent an email with that login. Just FYI, in case it does matter, we actually did *not* accept payments with an old version of IDC paired with new versions of the other plugins. We had updated all three plugins at the same time, within the last month.

    Thanks very much for logging in to see if you can figure this out – will be waiting for your response.

    in reply to: Processing Pre-Orders #71289

    FAITHIFY
    Member

    We also looked in the database under memberdeck_order_meta to see if any of the order ID’s showed a failure reason, as you directed us. Unfortunately no failure reason was shown.

    We’ve done exactly what you suggested and responded with the results. Please see the detailed information and error messages we provided, and let us know what you would like us to do next to solve this issue. Thank you again for your help.

    in reply to: Processing Pre-Orders #71286

    FAITHIFY
    Member

    We are not using any old version; everything is 100% up-to-date.
    We inspected the browser console and have provided the errors for you to look over (see below).
    Nothing relevant shows in Stripe Dashboard->Developer->Events.

    We still need your help, please. While waiting for your response, we’ve done the following:

    — Generated new Stripe API Keys and put them into the correct IDC > Gateways fields. Tested Processing Pre-Orders again; failed.

    — De-activated temporarily ALL plugins except for IgnitionDeck plugins. So at this point, the website was a clean WordPress installation using only IgnitionDeck software with zero customizations. Tested Processing Pre-Orders again; failed.

    By “failed”, we mean that when the button is clicked, no processing happens at all; nothing shows in the Stripe dashboard of the connected accounts for these campaigns; and all the pre-orders have the designation “pre” when I pull a report for the campaign.

    We tested 2 separate Campaigns during these tests. At times, we received a Dashboard error message saying “0 Successful Transactions Processed; 55 Failed Transactions”. At times, we received error messages through the Debugging Console.

    You can download and read these error messages from this Dropbox folder: https://www.dropbox.com/s/paqjf44d8qc1qku/Errors%20when%20Processing%20PreOrders.zip?dl=0

    Please let us know what we can do to work to resolve this issue, as we have a live website with thousands of dollars in pledges needing to be processed. We’re happy to try whatever you recommend. Thank you very much in advance!

    • This reply was modified 3 years, 5 months ago by  FAITHIFY.
    in reply to: Processing Pre-Orders #71279

    FAITHIFY
    Member

    Ok, so we’ve updated to:

    IgnitionDeck 1.2.39
    IgnitionDeck Commerce 1.9.11
    IgnitionDeck Crowdfunding 1.6.93

    Just to summarize/clarify, when we click “Process Authorizations” for the campaign, nothing happens. Nothing shows up in the Stripe account of the author, no transactions have happened according to the report we pull of the campaign, all the orders still show “pre” in IDC Orders list.

    We tested this process successfully just before switching domain names to go live, and haven’t changed any IgnitionDeck or Stripe settings since then.

    Will look forward to trying whatever you recommend. Thanks very much in advance.

Viewing 25 posts - 1 through 25 (of 128 total)